yemek odası takımı
26 Ocak 2021

Yemek odası takımı misafirlerimizle en doyurucu vakitleri geçirdiğimiz alanlardır. Genellikle salonda koltuk takımlarıyla birlikte yer aldığı için dekorasyonu da oldukça önemlidir. Her ne kadar salonun bir parçası olsa da bu takımlar da kendine has önemli bir alan kaplamaktadır. Basit bir konsol, masa ve onu çevreleyen sandalyelerden oluştuğunu gözlemlesekte evlerde oluşturduğu etkiyi göz ardı etmemeliyiz. Bu yüzden de dekorasyonu konusunda yaratıcı ve evimizin enerjisini en güzel şekilde yansıtacak takımları seçmemiz gerekir. Bunu sağlayabilmek için iç mimar vs. olmanıza gerek yoktur. Takımı almaya karar verdiğiniz mağazadaki satış personeli size bu konuda destek olacaktır.

KISACA YEMEK ODASI TAKIMI
Salon dekorasyonunu oluşturan belli başlı ürünler ve takımlar bulunmaktadır. Bu takımların her biri kendilerine has bir ortam oluştursa da bir bütünü oluşturmaya yetmez. Bu bütünü oluşturan her parçanın bir diğeriyle uyumlu olmalıdır. Uyumlu olmada kastettiğimiz durum aynı renkleri seçmek demek değildir. Modanın zaman içinde değişime uğraması bizi renk uyumuna değil tarz uyumuna yöneltmiştir. Yani eksiksiz ve doğru bir salon dekorasyonu oluşturmak isteniyor ise alınan eşyalarda dikkat edilmesi gereken tarzların uyumudur. Salon dekorasyonu sırasıyla koltuk takımı, yemek odası takımı, sehpalar, halı, perde ve aksesuarlardan oluşmaktadır. Saydığımız her bir ürünün kendine özgü parçaları bulunmaktadır. Bir çok parçadan oluşan yemek odaları dekorasyonu belirlemede dikkat edilmesi gereken en önemli ögelerden biridir.

Yemek odası sırasıyla konsol, tv ünitesi, masa, sandalye ve bench gibi parçalardan oluşmaktadır. Standart bir takımda ise konsol, masa ve sandalye bulunur. Standart takım dediğimiz içinde daha az parça bulunduğundan küçük büyük her eve sığabilen takımlardır. Takım içerisinde sayılan diğer parçalar isteğe göre ilave edilebilmektedir. Standart takımın içerisine en çok eklenen parça tv ünitesidir. Sadece salonlar için değil oturma odaları içinde kullanılmaya başladığı için takımın içerisinde alınmaktadır.
Yemek odası takımı, günümüzde oldukça sık tercih edilmeye başlayan, en az koltuk takımı kadar vazgeçilmez takımlardan biri haline gelmiştir. Koltuk takımlarıyla bütünleşerek salonlara yepyeni dekorasyon tarzları taşımaktadır. Güzel bir salon dekore etmek isteyenler arasında iseniz mağazamıza uğramayı ihmal etmeyiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WHATSAPP DESTEK