l köşe takımı
5 Mart 2021

Köşe takımları özellikle son dönemde yeniden favori olan mobilyalar arasında yerini almış durumda. Hem şık hem trend hem de kullanışlı olan köşe takımları hemen her markanın yıllık kreasyonunda yer alıyor. Salonda, oturma odalarında, mutfaklarda, yani evin her odasında rahatlıkla kullanılabilen köşe koltuk takımları özellikle rahatına düşkün kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Köşe takımları aynı zamanda l koltuk takımı olarakta bilinmektedir.. Özellikle tipi  “L” olan koltuk takımları metrekaresi küçük alanlara bile kolaylıkla uyum sağlıyor. Modern tarzı sevenlerin ve yeni evli çiftlerin de gözdesi olan köşe koltuk modelleri her şeyden evvel rahat oldukları için tercih ediliyor.

L Koltuk Takımı Avantajları

L koltuk takımı türünün en büyük özelliği salonları birden çok alana bölmesidir. Salon içerisinde hem oturma alanı hem de yemek alanı olsun istiyorsanız bunu l koltuk takımıyla kolayca yapabilirsiniz. Salonunuzdaki oturma alanı ile yemek alanını l koltuk ile sınırlayabilir; tek bir odada iki farklı alan elde edebilirsiniz. Üstelik bunları yapmak çok basit. Odalarınızın ölçüsünü almanız ve alacağınız modeli seçmek yeterli olacaktır. Bir de güvenilir bir firma ile anlaşırsanız salon dekorasyonunu hatasız bir şekilde tamamlanacak demektir. 

Köşe takımı özellikle de televizyon karşısı çok zaman geçen oturma odalarında çok popüler. Burada amaç genellikle uzanıp, bir şeyler izlemek veya okumak olacağı için bir ikili, bir uzanma koltuğunun birleşiminden oluşan bir köşe koltuk konfor sağlayacaktır. Çünkü kimse televizyona dik oturmak istemez. İki tarafında da kol olan bir köşe yerine, böyle bir köşe kullanmak bu oda için başarılı bir çözüm. Uzanma koltuğu bölümünün doğru tarafta olması, odada kolayca hareket edebilmek için önemli. Bu ve daha pek çok kolaylık için köşe takımları yanınızda.

L koltuk takımı tasarımları, rahatlığa önem veriyor; bir kanepe veya berjerin daha ciddi oturum pozisyonu aksine, uzanma pozisyonuna da geçmeye imkan sağlıyor. Minimum alanı kullanarak maksimum fayda sağlayabilmemiz için koltuk takımı konusunda seçimimiz L koltuklardan yana olabilir. Sizde köşe takımı almaya karar verdiyseniz ve odalarınızın ölçüsünü aldıysanız Vera Mobilya mağazalarına bekleniyorsunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WHATSAPP DESTEK