yemek odası takımları
3 Mart 2021

Yemek masalarına kurulan sofralar tüm aileyi, eşi ve dostu birleştirme gücüne sahiptir. Özellikle bayramlarda, doğum günlerinde sevdiğimiz insanları memnun ettiğimiz alanlardan biridir. O zamanlarda kurulan masaların eşi benzeri bulunmaz. Bu muazzam niteliğe sahip sofralar, tabii ki en güzel ve nitelikli masalara kurulmalıdır. Türk kültürünü de düşünecek olursak, bizde misafirin önemi anlatmakla bitmez. En özel günlerde bile misafirlerimizin rahatını düşünen bir toplum yapısına sahibiz. Bu yüzden aldığımız mobilyaların rahatlığı da misafirlerimizi memnun etmek için oldukça büyük önem taşır. Hem rahatlığıyla hem de şıklığıyla göz dolduran yemek odası takımları bu noktada bizlere yardımcı olmaktadır.

Yemek odaları genellikle ayrı bir oda olarak düşünülse de evlerin durumuna göre genellikle koltuk takımlarının yanında yerini almaktadır. Eğer mobilyanın alınacağı ev çok odalı ise yemek odası takımları için ayrı bir oda düşünülmektedir. Her iki durumda da yemek masası takımları koltuk takımlarına uyumlu seçilmektedir. Kategorisine ve rengine uygun mobilyalar seçilerek ayrı odalarda bulunsa bile bir bütün halini alması istenir. Bu takımlara uygun seçilen halı ve perde modelleri ve aksesuarlarla tam bir yemek odası havasını yakalayabilirsiniz. 

Yemek odası takımları parça modüllere ayrılacak olursa şu şekilde sıralanabilir: Konsol, masa, sandalye, bench, vitrin ve tv ünitesi. Evinizin durumuna parça modüllerde ekleme veya çıkarma yapılabilmektedir. Eğer küçük bir salona sahipseniz masa, sandalye ve konsol tercih edebilirsiniz. Takımı bozmak istemeyenler için ise tv ünitesi oturma odalarına konulabilmektedir. Eğer alacağınız mobilya ayrı bir odaya konulacaksa tam takım halinde de tercih edebilirsiniz. Her ne kadar tam takım halinde tercih edilebilir olsa da vitrin modülü rağbet görmemektedir. Günümüzde vitrinin yerini konsolların almasıyla sıklıkla tercih edilmeyen bir parça haline gelmiştir. 

Yemek odası takımları, keyifli yemeklerin baştacı ve yaratıcısı rolünü üstlenmiş ve bir mobilyadan daha fazlası konumuna ulaşmıştır. Sizde evlerinizi ve mobilyalarınızı yenilemek, salonlarınıza en uygun yemek odalarına ulaşmak isterseniz Vere Mobilya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Sizleri daha kaliteli mobilyalara kavuşturmak için yaptığımız tüm çalışmaları incelemek için bize ulaşın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

WHATSAPP DESTEK